Vi köper din bil!

-Vi byter in din bil

Vi byter gärna in din nuvarande bil. Inbytesbilar är ytterst viktiga för oss. Vi avvisar inget alternativ, utan är alltid beredda att överväga att ta din bil i inbyte. Våra kunniga säljare kan luta sig mot vårt omfattande nätverk när de tillsammans med kunden letar fram en bil som passar kundens nuvarande livssituation. Var smart och framsynt och kontakta oss redan idag. Med oss kan du göra en klok bilaffär.

6 steg för förmånligare och enklare bilaffär

1. Hos Boråsbilhandel finner du det snabbast skiftande utbudet av förmånliga bilar.

2. Välj märke och modell. Om Boråsbilhandel inte har en passande bil just nu, letar vår säljare fram en sådan – antingen i hemlandet eller i Tyskland där tiotusentals bilar är tillgängliga genom vår samarbetspartner mobile.de

3. Besök oss, ring eller mejla till våra bilsäljare.

4. Boråsbilhandel säljare kontaktar dig snabbt. Vår säljare ger dig information om den bil du är intresserad av, dess kondition, servicehistorik och utrustning. Begär provkörning och prisförslag om bilen känns bra.

5. På samma gång ger säljaren – per telefon eller i butiken – ett marknadsmässigt bud på din nuvarande bil. Kom överens med säljaren om en god affär.

6. Välj det finansieringsalternativ som passar dig bäst. Boråsbilhandel säljare ger dig även ett erbjudande på Finansiering.

Sälj din bil till oss

Kontakta oss och sälj din nyare bil till oss. Vi värderar bilen snabbt, sakkunnigt och korrekt. Vi köper din bil och löser även in eventuell restskuld. Vi är Nordens största köpare av begagnade bilar.