Byta däck Borås

Vi har en komplett anläggning för att ta hand om just din bil! Vi är en komplett verkstad som erbjuder det mesta du kan tänkas behöva.

I våran verkstad tar våra duktiga och erfarna mekaniker hand om bilar av alla olika bilmärken. Vi utför service och reparationer av personbilar, transportbilar mm.

VÅRT UTBUD:

Reperationer av alla olika bilmärken
Reservdelar
Däckförsäljning
Service
Hjulinställning
Fri lånebil vid behov när du lämnar in bilen på reparation som tar mer än 2 dagar.

Hjärtligt välkomna! Vi ska göra vårt yttersta för att få dig nöjd med vår service och vårt arbete.

Däckbyte Borås

Vi är däckexperter och för att du ska kunna känna dig säker när du är ute och kör erbjuder vi hjälp med däckbyte. Vi står för däck av hög kvalitet och vi hjälper dig att hitta rätt däck till just din bil. När du besöker oss får du säkert och snabbt hjälp att byta dina däck och vi hjälper dig så klart att hitta nya däck om det börjar bli dags för det. Det är viktigt att du kör säkert på vägarna – både för din egen och andras säkerhet. Ett däckbyte och att få däcken undersökta är ett bra sätt att se till att du vistas säkert på vägarna. Så börjar det att bli dags att skifta från vinterdäck tillsommardäck? Välkommen in till oss för ett snabbt och säkert däckbyte.

Vi på Borås Bilhandel finns att tillgå för däckbyte dig som bor i Borås med omnejd!

Däckbyte borås byta däck

Kamremsbyte

Kamremmen är den som driver kamaxeln i en vanlig fyrtaktsmotor. Vi utför kamremsbyten till bra pris och ser till att allt fungerar som det ska. Hur ofta man ska byta kamremmen ska framgå i servicehandboken, men är du osäker på om det börjar bli dags för ett kamremsbyte är du så klart välkommen att få hjälp direkt hos oss. Det är viktigt att känna till att om man inte byter kamremmen kan motorn komma att skadas ännu mer och bli en mycket kostsam historia. Att byta en kamrem är således både enklare, billigare och går väldigt fort.

Vi hjälper till med kamremsbyte i Borås. Välkommen till oss på Borås Bilhandel!

Plåtslageri

Korta väntetider,snabb service och perfekt resultat.

Plåtarbeten

När skadereparatören tagit in bilen börjar vi med att demontera, frilägga och rikta eventuella skador så att vi kan färdigställa bilen för lackering. Är det en stor skada mäter vi först upp karossen samt drar ut den i riktbänk till ursprungligt skick. Alla skarvar och utbytta detaljer rostskyddas för att säkerställa din bils rostskyddsgaranti.

Vi kompletteringsbeställer samtidigt hem nya delar om det behövs. Plastdetaljer som går att återmontera reparerar vi i vår egen plastverkstad.

Efter lackeringen monterar vi tillbaka de yttre karossdelarna samt detaljer som lister, invändiga paneler, lås och knappar mm.

Dagens bilar rymmer alltmer teknik och nya material. Idag är bilar ofta tillverkade av specialstål, aluminium och kompositmaterial. För att uppfylla miljökraven krävs också att all bilplåt ska om möjligt ersättas av begagnade originaldelar, om inte bilen har vagnskadegaranti.

Plåtverkstan

I vår bilplåtverkstad utför vi reparationer av alla typer, samt karosseriskador. Vi har totallösningen, oavsett det är mindre skador, eller större reparationer efter t.ex. en djurkollision.