Biltvätt Borås

Vårt motto är att erbjuda Borås bästa biltvätt till till riktigt bra priser!

Hos oss på Borås Bilhandel erbjuder vi endast våra kunder det bästa och det vi själv vill ha. Med vår handbiltvätt kan du vara säker på att få en noggrann och skonsam rengöring av din bil. Vi eftersträvar endast nöjda kunder varför du inte betalar för din biltvätt förrän du har sett resultatet och känner dig nöjd!

Det är du som själv väljer storleken på din biltvätt efter din bils behov: utvändig eller invändig eller heltvätt. I heltvätt ingår både utvändig och invändig tvätt av bilen, längre ner på sidan kan du se exakt vad som ingår i de olika paketen för biltvätt. Självklart hjälper vi till att ge dig råd om vad just din bil behöver. Vi svarar så klart även på de frågor du kan tänkas ha om våra tjänster för biltvätt. Vi tar emot dig som vill ha biltvätt i Borås. Välkommen!

Handtvätt

Ta hand om din bil och välj vår handtvätt istället för en maskintvätt! En vanlig automatisk biltvätt där plastborstar används kan förstöra lacken på din bil på samma gång som det bildas smårepor överallt på lacken. Förutom att en handtvätt är mer skonsam för din bil, så blir bilen aldrig renare än när du anlitar oss för att genomföra en riktig grundlig handtvätt. Vi hjälper dig att se till att din bil blir skinande ren på ett skonsamt sätt.

handtvätt bil borås

Invändig tvätt

Dammsugning av kupé
Tvätt av mattor
Rengöring av bagageutrymme
Putsning av glasrutor
Motortvätt vid din önskemål
Rengöring av instrumentpanel, dörrkarmar

Utvändig tvätt

Avfettning
Schamponering
Fälgrengöring
Högtryckssköljning
Torkning

Pris biltvätt

Utvändig handtvätt + invändigt 400:- För större bilar (SUV) tillkommer 50:-
Supertvätt från 400:-
Motortvätt 150:-
Klädseltvätt från 500:-
Tvättpaket från 500:

Drop in måndag till fredag. Vill ni tvätta er bil på en lördag eller söndag ring innan eller hör av er för en överenskommelse.

Trots de konkurrenskraftiga priserna används endast kvalitetsprodukter från vår samarbetspartner SONAX som är utsedd till Europas bästa bilvårdsmärke!

biltvätt borås pris handtvätt