Bilrekond Borås

Vårt motto är att erbjuda bilrekond med kvalitet till överkomliga priser i Borås!

Söker du professionell bilrekond utan att det ska kosta en förmögenhet? Då har du kommit rätt! Hos oss på Borås Bilhandel får du en mycket noggrann och prisvärd bilrekond med hela 12 månaders garanti! Vi erbjuder även lackskydd med lika lång garanti. Vi ser till att din bil håller sig både säker och i gott skick. Bilrekond är ett ypperligt sätt att ta hand om bilen.

Bilrekond

Att få en bilrekond utförd med jämna mellanrum ger dig inte bara nybilskänslan tillbaka utan behåller även värdet på din bil mycket längre. Vidare är en bilrekond ett utmärkt sätt att snabbare få sålt sin bil till ett bättre pris då det ger en fräsch och lockande känsla. På så sätt sparar du både tid och pengar vid en eventuell försäljning då du med allra största sannolikhet snabbare hittar en köpare till en bil med nybilskänsla.
Borås Bilhandel erbjuder allt inom bilrekond inklusive lackbehandling.

Vid en total bilrekond går vi igenom din bil från grunden och får den att kännas som ny igen. Vissa av våra kunder känner knappt igen sin bil efter en total bilrekond då det innebär ett fullständigt ansiktslyft för din bil! En total bilrekond är det förmånligaste av våra erbjudanden inom bilrekond – du får helt enkelt allt du vill ha och lite mer därtill. Vårt mål är att din bil ska kännas fräsch och som ny.

INNEHÅLL:

Utvändig handtvätt: avfettning, schamponering/Sonax, fälgrengöring, högtryckssköljning och torkning.
Invändig rekond: dammsugning av kupé, tvätt av mattor, rengöring av bagageutrymme, husdjurs- och röksanering,  putsning av glasrutor, rengöring av paneler, dörrkarmar m.m, kemisk sätestvätt, läderimpregnering, plastbehandling m.m.
Motortvätt.
Maskinpolering av karossen.
Vaxning av karossen.
Lackskydd med 12 månaders garanti.

Pris bilrekond

För närvarande ligger pris på en total bilrekond på endast 2000:-

Detta väldigt konkurrenskraftiga priset erbjuds utan att inskränka på kvaliteten. Vi gör vårt yttersta för att hålla bra pris på bilrekond på samma gång som du får ett högkvalitativt slutresultat. Hos oss på Borås Bilhandel används endast kvalitetsprodukter från vår samarbetspartner Meguiars som är utsedd till Europas bästa bilvårdsmärke. Med vår högkvalitativa bilrekond kommer du definitivt bli nöjd med resultatet! Vi vill vara ditt första val för rekond.

För en total bilrekond inklusive lackskyddsbehandling betalar du 2500:- och i detta ingår en 12 månaders garanti på lackskyddsbehandlingen.

Givetvis kan vi skräddarsy en rekonditionering utifrån era egna önskemål. Vid beställning av helrekond kan du få denna tjänst genomförd helgtid även utöver ordinarie öppettider, detta helt utan extra kostnad. Hör av dig för en överenskommelse som passar dina behov. Vi erbjuder flexibla och prisvärda rekondbehandlingar för din bil.

AC-Service

Se till att din AC fungerar inför den varma sommaren och kalla vintern. På sommaren är det skönt att kunna svalka sig med en välfungerande AC, medan vintertiden kräver ordentlig värme för de dagar du frusit ute i kylan. Vi fixar allt med en grundlig AC-service! Välkommen in till oss på Borås Bilhandel för att se till att din bil är trivsam att vistas i – året runt!

I AC-Servicen ingår

Tömning/fyllning av klödmedium
AC-rengörning
Påfyllning av ny gas
Läckagekontroll
Fyllning av spårmedel och ny olja.

Pris på AC-service

Allt för en behaglig bilsommar – Hos oss på Borås Bilhandel får du en komplett AC-Service inkl. påfyllning för 1599kr. (Ord pris 1999kr)
Om du önskar en påfyllning kostar detta endast 999kr! Välkommen in för en grundligt utförd AC-service!

ac borås pris ac-service