Billackering Borås

Borås Bilhandel är en modern lackeringsverkstad som utför all form av billackering, vi åtar oss lackering av personbilar, bussar, lastvagnar och husbilar. Vi har även en avdelning för plastreparationer i vår verkstad, här utför vi de allra flesta typer av reparationer, allt från stötfångare, spoilers till strålkastare och andra plastdetaljer. Du kan även köpa lackmaterial för att kunna göra eget underhåll – vad sägs om möjlighet för att specialanpassa en kulör som matchar din lack till punkt och pricka? Hos oss hittar du allt du behöver för att lackera bilen och mycket mer!

Varmt välkommen till Borås Billackering!

Lackering av personbilar, lastbilar & bussar

Vi förfogar miljöriktiga lokaler där vi lackerar med den senaste tekniken och det bästa lackmaterialet från Glasurit och Standox och vi utför lackning av alla typer av fordon. Tack vare vår moderna och välutrustade verkstad kan vi lackera tunga fordon, allt ifrån lastvagnar och anläggningsmaskiner till bussar och husbilar. Varmt välkommen att boka tid och få mer information om våra tjänster!

Plastreparationer

I vår plastreparationsverkstad har vi utför vi mer eller mindre alla typer av reparationer av plastdetaljer. Vi har möjlighet att reparera stötfångare, strålkastare, spoilers, mc-delar mm. Vi återställer sprickor, bucklor och repor så pass väl att detaljen kommer att bli som ny. Om skadan är mer omfattande och sträcker sig till lacken, så kan du så klart även få hjälp med att återställa lackskadan. Vi utför alla former av plastreparation till er i Borås. Varmt välkommen in för en bedömning av skada och en tillhörande offert. Vi hjälper dig!

Bilfärg och lackmaterial

På Borås Bilhandel förstår vi att det estetiska är viktigt för de flesta bilägare. Hos oss erbjuder vi unika kulörer av billack och erbjuder möjlighet att mixa fram en specifik kulör av billack till just ditt fordon, helt baserat efter era önskemål så du kan få just det utseende du söker. Dessutom har vi övriga lacktillbehör till försäljning – allt du behöver för att hålla lacken på din bil skinande ren och fin samlat på ett och samma ställe!

billackering borås

Industrilackering

För att skydda dina maskiner från att skadas av bland annat mekanisk åverkan, temperatur ändringar, korrosion och friktion. En industrilackering utförs även för att ge elektriskt isolation. Borås Billackering ser till att du kan få det resultat du vill ha. Så när du behöver extra finish och hög kvalitet på dina industridetaljer hjälper vi dig gärna!

Exempel på industrilackeringar vi kan utföra:

Butiksinredningar
Ventilationsdetaljer
Möbler
Ytterdörrar
Inredningsdetaljer

Lackering personbilar

Borås Billackering AB genomför lackeringsarbeten på samtliga bilmärken och har lång och gedigen kunskap och erfarenhet oavsett bilmodell. Företaget är medlem i Motorbranschens Riksförbund (MRF) vilket gör att vi följer de för branschen uppsatta riktlinjerna vad gäller kvalitet och garantier.

Våra kunder är bilfirmor, skadeverkstäder, försäkringsbolag, hyrbilsfirmor och privatpersoner. Vi har samarbete med samtliga försäkringsbolag om olyckan skulle vara framme!
Behöver du hjälp med transporter hämtar och lämnar vi ditt fordon med vår transportbil efter dina önskemål.

billackering borås

VI HJÄLPER DIG SNABBT!

Den senaste tekniken innebär att man idag kan fixa små repor och bucklor på den skadade detaljen utan att t.ex. hela stötfångaren eller dörren behöver lackeras. Med denna kosmetiska reparation kallad spot repair kan vi erbjuda alla våra kunder ett fördelaktigt pris för att få skadan åtgärdad, dessutom går det mycket fortare – oftast blir vi färdiga på 1-2 dagar. Hos oss är det prisvärt, snabbt och enkelt att få reparationer och underhåll utfört.

Välkommen med din förfrågan!

Viktigt att veta när din bil lackeras

Den nylackade ytan är fortfarande känslig och ska under de 3 första månaderna (vintertid 4 månader) endast tvättas med rikliga mängder vatten utan avfettnings- och tvättmedel. Högtryckstvätt ska undvikas under denna tid och därefter ska en distans på minst 30 cm hållas mellan munstycke och fordon. Likaså ska automattvätt, vaxning och lackskydd undvikas under denna tid.